Download test english 11 – free Download


Download test english 11 – free Download

Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1). A). off                        B). safe                    C). of                       D). knife

2). A). thick                     B). think                  C). thus                    D). thin

3). A). rough                   B). tough                 C). though               D). cough

4). A). work                    B). worn                  C). torn                    D). torch

5). A). dear                      B). hear                   C). spear                  D). swear



Choose the word whose main stress is in a different position

6). A). dangerous             B). performance       C). marathon            D). tropical

7). A). environment         B). entertainment     C). development      D). enjoyment

8). A). prepare                 B). historic               C). struggle              D). decide

9). A). approximately      B). accuse                C). final                   D). deny

10). A). promotion          B). consider             C). technique           D). material

Choose the best answer.

11). She wondered ………………… her father looked like now, after so many years away.

A). what                  B). whose                C). that                    D). how

12). He’s very poor, and he has …………….. possessions.

A). a little                 B). any                    C). little                   D). few

13). Betty is quite ………………………. of cooking a meal for twelve people.

A). capable              B). efficient              C). clever                 D). expert

14). …………………. I realised the consequences, I would never have contemplated getting involved.

A). When                 B). Had                   C). Unless                D). If

15). When I saw Jane, I stopped and smiled, but she …………… me and walked on.

 

A). ignored              B). denied                C). omitted              D). refused

16). A learner driver must be ……………….. by a qualified driver.

A). connected          B). involved            C). accompanied      D). associated

17). Some people ……………….. at least four hours a day watching TV.

A). spend                 B). use                     C). last                     D). take

18). As far as I’m …………., it’s quite all right for you to leave early.

A). consulted           B). concerned          C). regarded             D). bothered

19). Don’t be late for the interview, …………… people will think you are a disorganized person.

A). unless                B). or so                  C). if not                  D). otherwise

20). He …………… a policeman; he is much too short.

A). should be           B). can’t be              C). looks like           D). must be

21). She is leaving her husband because she can not put ……………. his bad temper any longer.

A). up                      B). away                  C). off                      D). up with

22). It was …………………. hot day that we decided to leave work early and go to the beach.

A). so                      B). a so                    C). such                   D). such a

23). There was no ………………….. in waiting longer than half an hour so we left.

A). worth                 B). good                  C). use                     D). point

24). It’s time we ……………. away with our old-fashion prisons.

A). shall do              B). have done          C). did                     D). do

25). ………………….. of the committee, I’d like to thank you for your generous donation.

A). On behalf           B). According          C). In addition         D). Together

26). We took ………………… of the fine weather and spent the day on the beach.

A). effect                  B). chance               C). advantage           D).occasion

27). She warned me …………………………….

A). not to do it         B). I should do it     C). about to do it     D). to not do it

28). In my mother’s …………….., it is essential to eat a big breakfast.

A). opinion              B). principle            C). idea                    D). confidence

29). If we continue to ………………… the world’s resources at this rate, there will soon be none left.

A). finish                 B). damage              C). throw away        D). use up

30). The government made serious attempts to raise the ………………… of living.

A). cost                    B). standard             C). level                   D). mode


Search keyword: , ,


Your comment

Các bài liên quan